Vietnam - a leszálló sárkány országa

 

Vietnam - turista szemmel

Szépsége nem fejezhető ki szavakban.

Ázsia szívében, a csodálatos és érintetlen természeti szépségek, az évezredes kultúra emlékei, valamint népe teszi vonzó uticéllá. A lakosság túlnyomó része 25 év alatti fiatal. Az országot különös civilizáció, bőséges kultúra jellemzi. Az ország természeti elrendezésének páratlan szépsége mély benyomást tesz az utazóra: a Vörös folyó északon, a Mekong deltatorkolat délen, és szinte az egész partszakasz ragyogó zöld rizsültetvényei. Vietnám ritka lehetőséget nyújt arra, hogy tradicionális bájú és szépségű országgal találkozzunk, amely mostanában teszi meg első lépéseit a modern világ felé.

Vietnam, Dél-kelet Ázsia egyik legszebb országa páratlan látnivalókat kínál, csodás tengerparti üdülőhelyei pedig fejethetetlen nyaralási élményekkel ajándékoznak meg. Egyszerűen felsorolhatatlan az a sok szépség és érdekesség, amit ajánlani tudunk.

minden_héten_Vietnam_11Északon a Vörös-folyó deltáját, délen a Mekong torkolatvidékét, a kettő között pedig a rizsföldek végtelennek tűnő, élénkzöld mintás takaróját egyszerűen látni kell.

minden_héten_Vietnam_20Észak- és Északkelet Vietnam csodálatos helyvidékei, hegyi törzsei és a mai napig megmaradt hagyományos falus élet mindennapjai felejthetetlen élményeket kínálnak.

Vietnam-Pho-BoA vietnami konyha remekei is világhírek. A rengeteg friss zöldséggel, húsokkal, a tenger gyümölcseivel készült és az ázsiai fűszerek titkaival megbolondított ételeket nem szabad kihagyni! A mindenhol nyüzsgő utcai ételárusok frissen készölő választéka kimeríthetetlen.

vietnam27A partvidéket hosszú, homokos fövenyek kísérik, a szárazföldet égbe törő hegyek és buja őserdők tagolják. A kivételes szépségek országa hihetetlen gyorsasággal fogadja be a látogatót. Vietnámnak a hirtelen fejlődés ellenére sikerült megóvnia ősi kultúráját és társadalmának magas fokú civilizáltságát.

 

Részletes anyagaink Vietnamról...

Vietnam hatalmas, izgalmas és gyönyörű. ezért többet ér meg néhány oldalnyi ismertető. Ezét mi is önálló honlap szenteltünk ennek az országnak, az ősi Annamnak és a modern Vietnamnak... a leszálló sárkány földjének.


Vietnam igazán megér egy önálló turisztikai! honlapot! Itt mindent megtalálhat vietnami útjainkról, programjainkról, szolgáltatásainkról.

www.vietnamiut.hu