Esküvő - nászút Ázsia legszebb nyaralóhelyein

Why-Honeymoon

Hagyományos esküvő és polgári szertartás Ázsia legszebb üdülőhelyein

traditionawedding01Ázsiai esküvő: Igen izgalmas és szép élmény a házasságot valami életre szóló élménnyel emlékezetessé tenni.  A nászút erre egy „természetes”, mindennapi dolog.

De, ha már ott vagyunk, van egy másik, felülmúlhatatlan lehetőség is: a tengerparti esküvő. Az ázsiai kultúrákban ez egy nagyon különleges esemény, több mint egy egyszerű szertartás. Egy tradicionális japán, hindu vagy Thai esküvő igazán más, mint az otthon szokásos „szabványos”, szinte futószalagon menő szertartás.

Ráadásul van még egy kiegészítő lehetőség is, a hivatalos, polgári esketés is, aminek „eredménye” otthon is regisztrálható, hivatalossá tehető.   Ez persze egy kicsit babrásabb, papírmunkával is terhelt eljárás, de nem gond. Ha önök megfelelnek az adott ország törvényes feltételeinek, mi elvégezzük az előkészítést is, megszervezünk mindent, beleértve a polgári és tradicionális esküvőt, a nászutat.

Tengerpari nászutak paradicsomi helyeken

Tengerparti nászút: A piacon lévő nászút választékot látva, nem igazán tudunk örülni. Nagy részük csak egy kicsit felturbózott nyaralás, pár kiegészítő szállodai szolgáltatással. Nászútra mehetünk velük, de egy ugyanolyan szállodában leszünk ezer más vendéggel együtt, mint egy egyszerű nyaralásnál.

Nálunk ez (is) kicsit másképp van. Vannak különleges, a romantikus elvonulást igencsak kiszolgáló  különleges szállodáink, üdülőink, tengerparti villáink. Nászutas lakosztályaink, különleges csomagokkal, kimondottan a nászút emlékezetessé tételére kialakított szolgáltatásokkal.

Szerintünk az esküvő, a nászút valami egészen különleges, egész további életünket alapvetően meghatározó „vállalkozás”. Ezért nem is ajánlunk „szabványos” csomagokat. A megoldás egyszerű: lépjen kapcsolatba velünk, beszélgessünk el a dologról. biztosak vagyunk abban, hogy ki tudjuk választani az ön igényeit legjobban kielégítő variációt.

Szertne igazi, életre szóló élménnyel gazdagodni? Írjon nekünk!

 

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet