Idegenvezetés Ázsia, Ausztrália, Új-Zéland vidékén: Miért velünk?

Idegenvezeés Ázsiában, magyarul. Idegenvezetés az ön anyanyelvén, csak önnek. Idegenvezetés a világ végén: Egy olyan távoli kontinens, mint Ázsia, Ausztrália vagy egy olyan távoli ország mint Új-Zéland megismerése saját anyanyelvünkön a legszebb élmény! Ezért javasoljuk, éljen is a lehetőséggel, és válassza a mi magyar anyanyelvű idegenvezetésünket.

Idegenvezetés magyarul minden idóbe és helyen, Ázsia szerte.

Ha Ön idegenvezetőt fogad, nyilván azért teszi, mert érdekli a térség csodálatos kultúrája, másképpen és mélyebben szeretné megismerni azt, az Ön igényeire szabva, magyarul.

Szervezett útjaink és helyszíni programjaink jók és rugalmasak. Alapjuk az, hogy  csapatunk tagjai (lásd alább részletesen…) különlegesek. Az igazi - és szerintünk egy hagyományos utazási iroda által felül nem múlható – előnyünk az, hogy a csapat tagjai nem csak idegenforgalmi szakemberek, hagyományos idegenvezetők.. Ők mindent tudnak célországainkról, mert mindennapi életük szorosan összefonódik velük. Az idegenvezetés velük más és jobb, mint a hagyományos csoportos utaknál.

Mégis akadhat probléma, amit ezek a szervezett utak nem tudnak megoldani, csak egy privát idegenvezetés.

 • Ezek szervezett utak. Akármennyire is igyekszünk rugalmassá tenni őket, mindegyiknek van menetrendje.  Az idegenvezetés rugalmassága azonban korlátozott. A leírásokban részletezett programpontok mindegyikén végig kell mennünk, mert utasaink joggal várják el, hogy megkapják, amit megvásároltak. Ebből azonban az következik, hogy akkor is tovább kell mennünk egy helyről, ha Önnek nagyon tetszik, és még szívesen eltöltene ott pár órát. Akkor is el kell töltenie egy bizonyos időt egy helyen, ha az nagyon nem jön be Önnek.
 • Ezek csoportos utak. Igyekszünk úgy összeválogatni a csoportokat, hogy hasonló érdeklődésű, társadalmi kötődésű utasokat zárjunk csak össze. Ez azonban néha nem sikerül és pár utas „kilóg” a csapatból. Ilyenkor aztán a többiek szórakozása könnyen megkeseredhet, az idegenvezetés egy része a probémák megoldására megy el. . Ez egyszerűen kivédhetetlen.

A megoldás: Magyar nyelvű profi idegenvezetés a helyszínen!

Egy rosszul előkészített utazás könnyen rémálommá válhat, főleg ha egy még ismeretlen távoli országba utazunk.  Azok számára, akik igazából ki szeretnék használni az utazás nyújtotta lehetőségeket, a helyi magyar nyelvű idegenvezetés az igazi megoldás.

„Bennszülött” idegenvezetőink

tourguide1A magyar nem igazán világnyelv, de van egy érdekes lehetőségünk. Szerencsénkre, úti céljaink nagy részében élnek és dolgoznak ott született és magyarul jól beszélő idegenvezetők. Korábban Magyarországon éltek és tanultak, itt szerezték meg diplomájukat. Öt-hat év diáklét Magyarországon nem múlhatott el nyomtalanul. Ismerik és szeretik Magyarországot, a magyar kultúrát, szokásokat. De, alapvetően „bennszülöttek", ezért nagyon jól ismerik saját hazájukat, népüket, kultúrájukat. Ráadásul ők tényleg otthon vannak, ezért nincs időkorlát, az év bármely napján elérhetők. Náluk jobb helyi idegenvezetőt nem is tudnánk ajánlani. Nagyon hasznos segítői vendégeinknek.

Segítségükkel minden – akár egy pár órás városnézés is – különleges, izgalmas élménnyé válik.

Célországaink nagy részében a történelmet nem években, hanem évezredekben mérik. Az idegenvezetés javításához van tehát bőségesen anyag, ami soha nem lesz elérhető magyarul, de bármelyik fehér ember számára elérhető „világnyelven”  sem. Ők viszont ebben a kulturális környezetben nőttek fel. náluk jobban senki sem ismeri (ismerheti) ezt a kincset és szívesen megosztják önnel is.

Profi, a helyszíneket tökéletesen ismerő magyar idegenvezetőink

tourguide2Ők a csapat  a „hagyományos” idegenvezetői. Profi és nagy gyakorlatú, Magyarországon élő, hivatásos idegenvezetők egy különleges fajtából. Bölcsészek, tanárok, közgazdászok, mérnökök, idegenforgalmi szakemberek, akiknek nemcsak, hogy „papírjuk” van idegenvezetésből, de évtizedes gyakorlatuk is csoportok és egyéni utak vezetéséből uticéljainkba.

A csapat ezen része összesen 34 nyelvet beszél, 96 országba vezetett már utakat. Ők azok, akik magyarországi  indulású útjainkat vezetik, illetve a „főszezonokban” kiköltöznek valamelyik érdekesebb helyre és ott vezetik, szervezik  a munkát, fogadják vendégeinket és  biztos hátteret adnak bármilyen helyi probléma esetén.

Különleges tudásuk egyik következménye, hogy üzleti útjaink olyan sikeresek. Üzleti partnereink mellé mi nem tolmácsot adunk, hanem az adott szakterület szakemberét, aki profi  a célország kultúrájában gazdasági és politikai viszonyaiban , ezért jól fel tudja készíteni az utazókat, sikeresen tudja vezetni a tárgyalásokat is és menedzselni a teljes utat.

A helyszíni magyar csapatok

Signpost with the business capitals of the world.Csapatunk igen különleges tagjai ők. Ők a magyar expatok. Magyarok, akik valamelyik uticélunkat választották második hazájuknak. Nem is hagyományos idegenvezetők. Nem abból élnek. Van köztük buddhista szerzetes, orvos, egyetemi tanár, sikeres üzletember. Egy dolog köti össze őket. Szenvedélyesen szeretik és ismerik azt az országot, ahol élnek. És az a késztetés, hogy ezeket a csodálatos helyeket meg is mutassák az érdeklődőknek. Az idegenvezetés velük válik igazán szolgáltatássá.

Az általuk vezetett utak, helyi programok, speciális érdeklődés alapján összeállított kulturális, művészeti, sport és egyéb „csomagok” egészen különleges élményt nyújtanak.  Az ő feladatuk a többek között a célország minden rezdülésének folyamatos figyelése, a helyi programok folyamatos fejlesztése is. Munkájuk egyik fontos eredménye az, hogy vendégeink kényelemben és biztonságban lesznek a világ másik végén is.

Ők az alapjai annak a tudásnak, ami útjainkat, programjainkat különlegessé teszi és kiemeli a „hagyományos” utazási irodák ajánlatai közül. Tudásukra, munkájukra alapozva mondjuk biztosan: „Mi már itt vagyunk otthon…”  és „A Yourdestination nem egy hagyományos utazási iroda, hanem egy utazási rendszer…”

A csapatról...

team01

Számokról beszélni nem nagyon érdemes, hiszen csapatunk folyamatosan bővül, jelenleg már több mint 50 tagot számlál. Egy azonban közös bennünk: Szenvedélyesen szeretjük, ismerjük és folyamatosan tanulmányozzuk azokat az országokat ahol jelen vagyunk. Számunkra ez több mint szakma, ez már (jó értelemben vett) függőség és ez ellen (szerencsére) nem létezik leszoktató terápia…

néhány tagunk, akiktől mindig lehet kérdezni...

 • gone2east

  Gyermekkorom óta szeretem ezt a titokzatos és rendkívül izgalmas kontinenst Mindig is vonzott történelme, kultúrája és művészete. Először mint sportoló,…

  Read more

quality01Alapkövetelményeink: A csapat tagjai részére legalább egy egyetemi diploma, az angol nyelv anyanyelvi szintű ismerete és legalább 5 éves folyamatos helyszíni idegenvezetői gyakorlat megléte alapfeltétel. Ezért aztán alapszakmánk szerint mérnökök, tanárok, idegenforgalmi szakemberek és bölcsészdoktorok vagyunk, ki-ki a saját alapszakmája szerint.

languages01Nyelveinkről: Az angol kötelező, tehát erről nem is kell többet mondani, csak annyit: tökéletes angoltudás nélkül lehetetlen jó teljesítményt, profi idegenvezetési szolgáltatást nyújtani. Az angol mellett kell még azon országok nyelve is, ahol a csapat tagja tevékenykedik. Természetesen ez egy igen széles nyelvi paletta. Jelenleg az alábbi nyelveken tudunk anyanyelvi szintű szolgáltatást nyújtani:

Largeorosz, német, norvég, svéd, román, spanyol, lengyel, portugál, thai, görög, francia, hindi, olasz, lengyel, cseh, bolgár, török, szlovák, dán, japán, indonéz, vietnami, laoszi, kínai... Ez a lista azonban folyamatosan bővül...

Ha szeretne útja során igazán jó idegenvezetésben részesülni: ne habozzon! Írjon nekünk:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet