Új-Zéland - Kiwik és maorik - a hosszú fehér felhő országa

1024x768_south-island-new-zealand-landscape-reflection-river-forest-fog-mist-high-resolution-images

Új-Zéland - turista szemmel...

Új-Zéland föld9nk egyik legszebb, természeti szépségekben leggazdagabb vidéke. Távolsága az északi félteke nyüzsgésétől megőrizte érintetlenségét. Olyan, mint a Föld volt 100.000 éve, az ember érkezése előtt. Az anyatermészet mintha eldöntötte volna, hogy ebbe a déltengeri szigetországba belead mindent: fenséges hegyvonulatokat, mély fjordokat, hosszan elnyúló, érintetlen tengerpartokat, áthatolhatatlan őserdőket, működő tűzhányókat, kozmopolita hangulatú városokat. Északról délre haladva a szigeteken először a trópusi övezet vad dzsungelei, pálmafás tengerpartjairól indulunk, végighaladunk a mediterrán vidékeken és végül a déli sziget „legalsó végén” megérkezünk a fjordvidékre. Közben persze minden szórakozási és program lehetőség elérhető, beleértve a Tasmán tenger vitorlás barangolásokat, a hegymászást, túrázást a Déli Alpok csúcsai kört, a vulkanikus vidékek meglátogatását, tengerparti nyaralást, nemzeti parkokat és még sorolhatnánk…

A választék olyan gazdag, hogy itt nem is fűzünk hozzá többet, csak pár képet mutatunk izelítőnek. A „többi új-zélandi honlapunkon és katalógusainkban található.

 

Részletes anyagaink Új-Zélandról...

Burma titokzatos, évezredes kultórát hordozó és gyönyörű. ezért többet ér meg néhány oldalnyi ismertető. Ezét mi is önálló honlap szenteltünk ennek az országnak, az üsi Annamnak és a modern Vietnamnak... a leszálló sárkány földjének. Új-Zélanddal  kapcsolatos részletes anyagaink, szolgáltatásaink ezen a honlapon tekinthetők meg hamarosan. (klikk a képre...)


Burma igazán megér egy önálló turisztikai! Hamarosan indul új honlapuak:

www.ujzelandi.hu

Addig is: Facebook oldalunkon folyamatosan közlünk cikkeket, információkat. Érdemes elolvasni ezeket! (Klikk a hivatkozásokra...)

ÚJ-ZÉLAND MAGYARUL

Letölthető új-zélandi katalógusunk (klikk a képre):