Utazás körutak programok utazási tanácsadás utazásszervezés

Utazási tanácsadás - utazás szervezés - program szervezés

travelservice

data-protection560Egy rosszul előkészített nyaralás könnyen rémálommá válhat, főleg, ha egy még ismeretlen távoli országba utazunk.  Ezen a gondon sokan úgy segítenek, hogy komplett nyaralási csomagokat vásárolnak, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

Ők a kiutaztató irodák biztos partnerei. Élvezik a szervezett társasutak előnyeit és szenvedik azok elkerülhetetlen hátrányait.

Egyéni utazásszervezés

Azok számára azonban, akik igazából ki szeretnék használni az utazás nyújtotta lehetőségeket, egy másik megoldás is rendelkezésre áll, és ez az egyéni utak szervezése.

hongkong22DE... Vannak nagyon jó csomagok is, amiket jó lenne beilleszteni, viszont az utazásszervező önállóan nem adja, az Istennek sem... Jó lenne kicsit megvariálni az utat, beletenni valamit, kivenni belőle valamit, de se elérhető részletes információ, se szándék az irodánál.

globe02Alapvetően ennek az elképzelésnek megvalósításában segít szolgáltatásunk. Segítünk egy „igazán" jó útiterv összeállításában. Elintézik a babra munkát is. Beszerezzük a szükséges vízumot (hosszabb idejű tartózkodáshoz), repülőjegyeket, és sok éves előzetes tapasztalataink alapján kiválasztott partnereinknél lefoglaljuk a szálláshelyeket is. Biztosítjuk a helyi közlekedést (transzfert), lefoglaljuk az előre kiválasztott kiegészítő programokat is.

Beleértve azt is, hogy a mi  helyi program és utazási moduljaink sohasem betonba öntött és merev ajánlatok, hanem "csak" receptek és adjuk velük az alapanyagokat is! Remek dolgokat lehet főzni a segítségükkel!

Az úti kirakós - nincs korlát vagy elérhetetlen program

Minden utunk, helyi indulású csomagunk, egy és több napos programunk, nyaralási csomagunk tulajdonképpen csak egy modul. Ezekből szabadon variálva lehet összerakni az önnek legjobban megfelelő úti és nyaralási programot.  Ilyen programok széles választékával rendelkezünk minden olyan országban, ahol: „mi már itt vagyunk otthon.

Még a Magyarországról induló komplett útjaink sincsenek kőbe vésve. Lehet ezekhez csatlakozni akár a helyszínen is, akár csak egy önt érdeklő helyen is. Ez azt teszi lehetővé, hogy ezek is egyéni úttá váljanak.

Szervezett útjaink elé és mögé különböző kiegészítéseket tehet - egyénileg, vagy előre  elkészített csomagjaikból - illeszteni.

Keressen bennünket! Szívesen segítünk egy igazi álomutazás összeállításában!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet