Uticélok – Országok – szolgáltatások

Uticélok: Országok, kontinensek és tengerek

Ázsia uticélok: idegenvezetés, utazás szervezés, tanácsadás, körutak, egyéni utak, nyaralások

Uticélok: hol vagyunk jelen, merre járunk?"

A Yourdestination (YD) évi sok ezer kedves utast fogad, már évek óta. Jelenleg az alábbi uticélok, országok területén van jelen és van jelen egész évben és magyarul. Minden utazással kapcsolatos tevékenységgel: Idegenvezetés, utazásszervezés, tanácsadás, nyaralások, körutak és egyéni utak, szállásfoglalások, transzferek, üzleti utak, különleges kulturális programok.

 • Thaiföld
 •  Vietnam
 • Burma-Mianmar
 • Laosz
 • Új-Zéland
 • Kambodzsa
 • Malajzia
 • Szingapúr
 • Indonézia
 • Kína (szárazföldi)
 • Hong Kong
 • Japán
 • Ausztrália

Gyakorlatilag minden utaztatási tevékenységgel, programmal és szolgáltatással áll kedves vendégei rendelkezésére.

Szervezett utak, társasutak, helyi programok magyarul

Szervezett útjaink és helyszíni programjaink: jók és rugalmasak. Alapjuk az, a csapat tagjai nem csak hogy profi idegenforgalmi szakemberek. Az igazi - és szerintünk egy hagyományos utazási iroda által felül nem múlható – előnyünk az, hogy a csapat tagjai nem csak idegenforgalmi szakemberek, hagyományos idegenvezetők. Ők mindent tudnak célországainkról, mert mindennapi életük szorosan összefonódik velük.

Klasszikus útjaink, programjaink: programjaink nevüket arról nyerték, hogy a szokásos körút és nyaraló programok stílusában állítottuk össze ezeket. Mindent tartalmaznak, amit egy jó körút nyújtani tud: tájakat, városokat, nevezetességeket, különleges kiegészítéseket, esti programokat és speciális opciókat. De, ezek többek a szokásos program összeállításoknál. Nincs „csoport”, ezért rugalmas a dolog, csak magunkhoz kell alkalmazkodni. Mindenhol addig maradunk, amíg jólesik. Ha valami, az alap útvonalban nem szereplő érdekességet találunk, máris megyünk és megnézzük.

Ezekhez az utakhoz kapcsolódik azonban valami, ami igazán különleges. Több száz, a helyszínen egyedileg kiválasztható fakultatív program is van. Ki tudná előre és néhány tízezer kilométerről megmondani, hogy egy adott helyen és napon mire is lenne igénye? Milyen különleges események, ünnepek, fesztiválok, koncertek vannak éppen ott és akkor?  Nálunk ez nem gond, mi már itt vagyunk otthon. Tudni fogjuk, mi az, amit ajánlani érdemes.

Mégis akadhat probléma, amit ezek a szervezett utak nem tudnak megoldani, csak egy privát idegenvezetés.

 • Ezek szervezett utak. Akármennyire is igyekszünk rugalmassá tenni őket, mindegyiknek van menetrendje.  A leírásokban részletezett programpontok mindegyikén végig kell mennünk, mert utasaink joggal várják el, hogy megkapják, amit megvásároltak. Ebből azonban az következik, hogy akkor is tovább kell mennünk egy helyről, ha Önnek nagyon tetszik, és még szívesen eltöltene ott pár órát és  akkor is el kell töltenie egy bizonyos időt egy helyen, ha az nagyon nem jön be Önnek.
 • Ezek csoportos utak. Igyekszünk úgy összeválogatni a csoportokat, hogy hasonló érdeklődésű, társadalmi kötődésű utasokat zárjunk csak össze. Ez azonban néha nem sikerül és pár utas „kilóg” a csapatból. Ilyenkor aztán a többiek szórakozás könnyen megkeseredik. Ez egyszerűen kivédhetetlen.

Egyéni utazóknak, családoknak, baráti társaságoknak

Egyéni utazások, programok, utazás szervezés: Azok számára, akik többet akarnak kihozni útjukból. mint a hagyományos utazás, szívesen segítünk minden probléma megoldásában, Egy igazán jó utazás, nyaralás összeállításában.

Ezeken felül – igazán egyéni – utasaink számára teljesen egyéni konzultáció, út és programszervezés, helyi magyar idegenvezetés is elérhető. Nemcsak kedves egyéni utazóinknak, hanem céges partnereink számára is. Részökre üzleti és incentíve, piac felmérő, kiállítási és konferencia szolgáltatásaink is elérhetőek.

Mindenhol magyarul

Javasoljuk, éljen is a lehetőséggel, és válassza a mi magyar anyanyelvű idegenvezetésünket a helyszínen. !

Ha Ön idegenvezetőt fogad, nyilván azért teszi, mert érdekli a térség csodálatos kultúrája, másképpen és mélyebben szeretné megismerni azt, az Ön igényeire szabva, magyarul.