Árak – árlisták – megrendelések

Áraink: Árlisták - utak - programok - szolgáltatások

Sovereign-Gold-Bonds

Ahogy a magyar nyelv sem világnyelv, úgy a magyar forint sem valuta. Szerintünk egy árat, fixen, HUF-ban megadni ma inkább átverés, mint tájékoztatás.  Arra jó csak, hogy becsalogassa a kedves vevőt. Bevált technika ez: amikor az utazás előttbedizetjük a végárat, előveszik és megmutatják nekünk az ÁSZF-et. Ilyenkor gyakran kiderül, hogy a katalógusban szereplő százezer, az igazából kettőszáz.

Az ár és fizetési problémák elkerülésére kitaláltunk valamit:

Árainkról: Helyi szolgáltatások, helyi valutában.

Árainkról:Egy program vagy szolgáltatás kifizetése mindig a helyi valutában történik és csak akkor, ha a kedves vendég már megérkezett. Lehet előre is befizetni, de nem szükséges.Egy program vagy szolgáltatás kifizetése mindig a helyi valutában történik. A mi költségeink is ott a helyszínen keletkeznek. Ezért mi is a helyi valutában kérjük az árat. És csak akkor, ha a kedves vendég már megérkezett. Lehet előre is befizetni, de nem szükséges. Azzal sok a bizonytalanság. Pár hónappal előre lehetetlen megmondani, milyen lesz az időjárás. Ha zuhog az eső, nem célszerű sem buszos, sem hajós kirándulásra menni. Ha süt a nap, de viharossá válik a szél, könnyen letilthatják a hajózást. Legjobb nálunk, a helyszínen befizetni. Akkor biztos, hogy elindul a program.

Hány Ft egy ringit?

ringgit01A másik csapda, amibe az óvatlan utazó bele tud futni, az az átváltás. Miből, hol és mennyiért? Előre nehéz megválaszolni. Lehet készpénzt hozni és átváltani (USD? EUORO? Az utóbbit semmiképpen…) Lehet kártyával készpénzt felvenni a helyszínen (ezt a magyar bankok nagyon durván büntetik. A végleges költség eléggé horrorisztikus lehet. A váltásnál sem mindegy, hogy bank, vagy pénzváltó. Jó nagyok lehetnek a különbségek.

Vannak Ft-os áraink is...

ForintsAzokat az útjainkat, programjainkat, szállásainkat, amiket magyar kiutaztató partnereink szervezik és értékesítik, náluk, az ő árlistáik alapján,  Ft-ban is lehet fizetni. Ezeknél sincs azonban varázslás. Annyi, amennyi a katalógusukban szerepel.

Katalógusok, árlisták

Árainkról: Katalógusainkban csak akkor szerepelnek árak, ha azok fixen be vannak „betonozva”. Minden egyes uticélra egyedi és folyamatosan frissített árlistákat készítünk és töltünk fel honlapjainkra. Katalógusainkban csak akkor szerepelnek árak, ha azok fixen be vannak „betonozva”. Minden egyes uticélra egyedi és folyamatosan frissített árlistákat készítünk és töltünk fel honlapjainkra. Ezekben mindíg szerepeknek átváltási kalkulációkat adó (csak tájékoztatásra szolgáló) hivatalos valuta konverziós hivatkozások, helyi bankok és a nemzetközi valuta oldalak.

Írjon nekönk, kérje legfrissebb árlistánkat!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet