Szállodák, szálláshelyek

Szálláshelyek Ázsiűban: szálloda, hotel, üdülő, apartman. Azállodai csomagok transzferrel.

Bevezetőként és nem elrettentésként, az oldal alján  írunk pár elgondolkodtató sort a lehetséges problémákról. Mi történhet a szállás (hotel, üdülő, apartman ...) foglalásakor. Ennek  (igaz) rémmeséi, sok problémát okoztak régebben, hiszen vendégeink mindig rajtunk kérték számon, ha bármi megrázó szállás probléma történt is velük. Ezért kitaláltunk valamit, hiszen...

... „Mi már itt vagyunk otthon”…

 

A mi megoldásunk – szállás foglalás velünk, teljes biztonságban

A Trusted Hotel Partner program

contract560Mi már itt vagyunk otthon, ezért pontosan ismerünk minden körülményt. Ezt fel is használjuk arra, hogy kicsit fokozzuk a nyaralás komfort élményét.

A honlapjainkon ajánlott szállodákkal minden rendben van, sok vendégünk személyes tapasztalata segít minket az aktuális lista összeállításában. (Nem egyszerű felkerülni erre a listára, rajta maradni azonban még nehezebb…)

Egyéni foglalási rendszerünk

privatehotelbooking560Válasszon nyugodtan, a listán szereplő választékból, de kérjen tájékoztatást a megrendelés előtt, az aktuális körülményekről.

Online foglalási rendszerünk

A nagy foglalási rendszerek problémája az, hogy nem tudják ellenőrizni azt a gyakran millió szálláshelyet, amit hirdetnek. Ennél a formánál azt javasoljuk, válassza ki az önnek legjobban tetszőket, de megrendelés előtt kérjen tájékoztatást tőlünk.

data-protection560Az igazi, ajánlható lehetőség azonban más. „Helyi” cégként tagjai vagyunk az  ázsiai hivatalos utaztatási rendszereknek. hozzáférünk a turisztikai hatóságok belső szállásfoglalási rendszereihez. A rendszerekben kezelt szállodák nagyon komoly ellenőrzés alatt vannak. Náluk nem fordulhat elő az "elrettentő részben" felsorolt problémák egyike sem. Sőt, semmilyen másféle sem. Javasoljuk, használja ki ezt a biztonságos lehetőséget!

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb szállást.


onlinesupport01
Ajánlott szálláshelyeinket három kategóriába soroltuk be, ár és szolgáltatási szint szerint. A besorolás nem a „csillagok” szerint, hanem vendégeink véleménye alapján történik. Ezek : a gazdaságos, a kényelmes és a nagyon jó kategóriák. Nevük mindent elmond... A lista folyamatosan változik és bővül, de mindig biztonságos. Viszont egyre nagyobb, ezért nem könnyű a választás. A legjobb, ha kapcsolatba lép velünk és közösen kiválasztjuk a legjobbat.

 

Szeretne igazán jó szállásokat utazásához? Itjpn nekünk, szívesen segítünk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

   

  IGAZ RÉMMESÉK A SZÁLLÁSFOGLALÁSRÓL

   Vendégeink legtöbbje számára a nyaralás remek élmény, de… Sokszor hallottunk keserű szavakat is…

  Ez nem az, mint a honlapján…

  szalloda01A szállodai honlapok nem azért készülnek, hogy örök igazságokat hirdessenek, hanem, hogy eladják a hotel szobái. A felső kategóriás szállodáknál a kettő ugyanaz, mert gondosan odafigyelnek arra, hogy amit kitesznek az internetre, azt találják a látogatók is a helyszínen.

  szalloda02Nem egészen így járnak el az alacsonyabb kategóriás szállások. Nem is tehetnek mást, mert itt rettenetesen erős a verseny.

  Tengerparti üdülőhelyeken mindig ellenőrizzük le - ha egyáltalán lehet - az „igazságot”. Próbáljunk tanácsot kérni olyanoktól, akik már megfordultak a helyszínen.

   Etnikailag szennyezett…

   chinesetourist01Bármilyen jó is a hotel, mindenképpen üzleti vállalkozás, ami abból él, hogy vendégeket fogad. Ezért nehezen tud ellenállni annak, ha egyszerre pár száz vendége érkezik, Oroszországból, Kínából, Indiából.

  Nincs velük semmi baj, csak annyi, hogy más környezetben szocializálódtak, mint az Európából érkező látogatók. Saját környezetükben, minden OK velük, de összekeverni őket más nációkkal nem a legjobb ötlet.

  Ha reggelizett már harákoló, köpködő és a reggeli jó minőségét hangosan böfögve méltató távol-keleti vendégekkel a hotel éttermében…

  Ha önkéntelenül is részt vett a gotelben, szomszéd szobában hajnalig tartó vodkapartin, alvás helyett…
  Ha élvezte már néhány tucat indiai gyerkőc féktelen tobzódását a medence partján, miközben szüleik boldogan tömték magukba kézzel az az étteremből megszerzett extra reggelit…

  … gyorsan rádöbbenhet arra, hogy valahogy nem választott jól.

  Minden OK vele, de a környék…

  hotelenvironment01a „közvetlen tengerpari” kifejezés is tud meglepetés okozni rendesen…”. A hotel tengerpartja néha meglepő képet mitat.

   

  Az sem jó ómen, ha éppen nyaralása során - az egyébként tökéletes szálloda mellett - elkezdődik egy építkezés. A munkák mindig éjszaka folynak, mert a nappali 40 fokban ember a trópusokon nem dolgozik. Ez a helyzet gyakran zajos, a földgépek éneke pedig, amihez a cölöpverő gépek adják a ritmust, nem a legszebb altatódal…

  A vízlépcső

  novakancy01Ez a világ minden táján kedvelt fogás az olcsó szállodáknál, amit online értékesítenek. Megérkezik a vendég a tengerparti szállodába, és a szabadkozó, sajnálkozó recepciós azzal fogadja, hogy: sajnos elnéztük a foglalást /az előző vendég megbetegedett, még két nap, amíg fertőtlenítjük a szobát / beázott, nincs másik… DE, természetesen a saját  költségükön szereztek másikat, ami szebb is, drágább is... Máris átvisszik a kedves vendéget.

  Az ilyen „első lépcsős" hotel a teljes kapacitásuk többszörösét szokta adni szezononként. A felajánlott új szállás (hotel, üdülő) mindig jóval messzebb van a tengertől és olcsóbb kategóriás. A végeredmény mindig az, hogy a vendég valahol a világ végén köt ki a tengerparthoz képest, túlfizeti a szállást, és csalódik.