Szolgáltatásaink – utak – programok – idegenvezetés

utazási szolgáltatásaink Ázsiában, Új-Zélandon

Szolgáltatásaink Ázsia -ban: idegenvezetés , körút, egyéni úi, városlátogatás, üzleti út, nyaralás, program - egész évben magyarul

Kedves Olvasó!

Ez egy tényleg furcsa, a magyar utazási piacon szokatlan szintű és összetételű utazási szolgáltatás. Nem utazási iroda, nem helyi idegenvezetők magánvállalkozása, hanem egy igazi, globális utaztatási rendszer. Ezért nincs igazán korlátja, folyamatosan bővül.

De mindig csak olyan uticélokkal, szolgáltatásokkal, amik  előzetesen már kipróbált, tesztelt és 100%-os biztonsággal ajánlhatók. Nálunk nem fogy el hirtelen a pénz, nincs olyan iroda ami vasárnap vagy éppen aranyvasárnap menne csődbe. Ráadásul "légitársaságbiztosak" vagyunk. Helyi programjainkat is (néhány kivétellel) csak az érkezés után és csak ha meg van elégedve azzal, amit ajánlunk, kell kifizetni.

 

YD_logo_portrait_170A Yourdestination (YD) évi sok kedves utast fogad a helyszínen, már évek óta. Vállalkozásunk 1981 óta van a piacon - és minden igyekezetünk ellenére - még mindig működik.

Az eredetileg folyamatirányitási és automatizálási projektekre alapozott cég folyamatosan bővítette működési körét és 1985 óta vezet komoly projekteket Ázsia különböző országaiban. Végül (2005-nen) „megérkezett ide és le is telepedett” ezen a csodálatos vidéken. Ma már az egyes szakterületekre önállóan szervezett divíziókkal rendelkezik. Ezek egyike a Yourdestination, a Comset Engineering Co. Ltd. (Thailand) utaztatási divíziója.

Jelenleg az alábbi országokban van (szigorúan) teljes körű beutaztató szolgáltatása.

Thaiföld                         Vietnam                     Burma-Mianmar        Laosz

Kambodzsa                   Malajzia                     Szingapúr                     Indonézia

Kína (szárazföldi)     Hong Kong                 Japán                             Ausztrália

Új-Zéland

Minden utunk, szolgáltatásunk közvetlenül nálunk is rendelhető, de a biztonság érdekében magyarországi utazási iroda partnereinknél is megvásárolható. Utóbbi esetben igen széleskörűvé válik a szolgáltatás, mert partnereink biztosítani tudják a nemzetközi repülőjegyeket, utazási és lemondási biztosításokat is. Különleges programjainknál, amikre az általános utazási biztosítás nem nyújt fedezetet, partnereinknél a kiegészítő (pl. sport, búvár, alpin ) biztosítás is elérhető.

Ezeken felül – igazán egyéni – utasaink számára teljesen egyéni konzultáció, út és programszervezés, helyi magyar idegenvezetés is elérhető. Nemcsak kedves egyéni utazóink, hanem céges partnereink számára is. Részükre üzleti piac felmérő, MICE, kiállítási és konferencia szolgáltatásaink is elérhetőek.

Mert mottónk egyszerűen ennyi:

„Minden, ami Ázsia”

Keressen bennünket bátran, ha bármi kérdése van!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet