Yourdestination Ázsia – rólunk

YD_logo_portrait_170A Yourdestination Ázsia (YD) évi sok ezer kedves utast fogad a helyszínen, már évek óta. Vállalkozásunk 1981 óta van a piacon - és minden igyekezetünk ellenére - még mindig működik.

Az eredetileg folyamati rányitási és automatizálási projektekre alapozott cég folyamatosan bővítette működési körét és 1985 úta vezet komoly projekteket Ázsia különböző országaiban. Végül (2005-nen) „megérkezett és letelepedett” ezen a csodálatos vidéken. Ma már az egyes szakterületekre önállóan szervezett divíziókkal rendelkezik.

Ezek egyike a 2008 óta önállóan működő Yourdestination, a Comset Engineering Co. Ltd. (Thailand) utaztatási divíziója.

Comset Engineering Co. Ltd.
Székhely / központi iroda:
46/37 Phrabarami Road, T. Kathu,
A. Kathu, 83120 Phuket, Thailand

Jelenleg az alábbi országokban van (szigorúan) teljes körű beutaztató szolgáltatása.

Thaiföld                         Vietnám                     Burma-Mianmar        Laosz

Kambodzsa                   Malajzia                     Szingapúr                     Indonézia

Kína (szárazföldi)     Hong Kong                 Japán                             Ausztrália

Új-Zéland                     India

Minden utunk, szolgáltatásunk közvetlenül nálunk is rendelhető, de a biztonság érdekében magyarországi utazási iroda partnereinknél is megvásárolható. Utóbbi esetben igen széleskörűvé válik a szolgáltatás, mert partnereink biztosítani tudják a nemzetközi repülőjegyeket, utazási és lemondási biztosításokat. Különleges programjainknál, amikre az általános utazási biztosítás nem nyújt fedezetet, partnereinknél a kiegészítő (pl. sport, búvár, alpin ) biztosítás is elérhető.

Ezeken felül – igazán egyéni – utasaink számára teljesen egyéni konzultáció, út és programszervezés, helyi magyar idegenvezetés is elérhető. Nemcsak kedves egyéni utazóink, hanem céges partnereink számára is. Részükre üzleti piac felmérő, MICE, kiállítási és konferencia szolgáltatásaink is elérhetőek.

Keressen bennünket bátran, ha bármi kérdése van, mert mottónk egyszerűen ennyi:

„Minden, ami Ázsia”

hq@azsia-utazas.hu

Tel: +36706239513