Ünnepek – fesztiválok – kulturális utak

Minden nap,ünnepnap! Barangolás Ázsia kulturális ösvényein

Ünnepek, fesztiválok Ázsiában. Kulturális körutak, kölönleges éas tradicionális ünnepek.

Ázsia keleti része egy nagyon különleges világ, legalább is európai szemmel. Ha kilépünk az utcára – szinte bárhol és bármikor – biztosan belebotlunk egy hagyományos fesztiválba, utcai felvonulásba, egy helyi vagy országos ünnepbe, akár a szállodával szomszédos utcasarkon is. Ez nem is csoda. Bármilyen legyen is az adott ország aktuális politikai berendezkedése, az ott élők évezredeket átívelő kultúrája az indiai és kínai hitvilág sajátos keverékére épülő és a mindennapokat mélyen átható filozófia.  Ebbe aztán beleépülnek a korábbi helyi hitvilág elemei. Az eredmény egy csodálatos, számunkra furcsa és nagyon izgalmas lehetőség az utazás, nyaralás kellemes eltöltésére.

Találunk helyi kulturális, művészeti, tánc és sport fesztiválokat, tradicionális sportokra épülő versenyeket, a helyi hitvilág szellemeinek, isteneinek ünnepeit, a híres és tisztelt történeti személyek emléknapjait, az ország hivatalos és tradicionális emléknapjait, a térségben szinte egyeduralkodó buddhizmus szakrális ünnepeit. És ezt sorolhatnánk szinte a végtelenségig…

songkran01Egy biztos. Akit érdekel ez a fantasztikus kultúra, megtalálja benne az őt legjobban érdeklő eseményeket. Az is biztos, hogy lehetetlen minden egy honlapon mindent felsorolni, ismertetni, ajánlani. De, érdekes példákat bemutatni lehet. Napról-napra bővülő, a legérdekesebb eseményeket leíró információkat cikkekbe szedtük össze. Ez a lista folyamatosan bővül.

Ezeket a különleges lehetőségeket, ünnepeket, helyi és országos ünnepeket, fesztiválokat mi mindég felhasználjuk mint építőelemeket. mint téglákat a falban.

Beleépítjük ezeket az általunk szervezett utakba és program modulokba. Így jönnek létre különleges ajánlataink.

Amint megtudjuk, ön mikor és merre kíván utazni, megkeressük azokat,amik éppen ott és akkor vannak, amikor ön éppen ott van.

Ha nem bánja, javaslatot is teszünk, hogy az önt legjobban érdeklő kulturális eseményekből álljon össze az utazás, nyaralás.

 

 

A részletek ebben a menüpontban találhatók:     FESZTIVÁL és  ÜNNEP.  ÁZSIA IGAZI ARCA 

 

Ha valami igazán különleges utazásra vágyik, keressen bennünket bátran!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet