Nyaralás Ázsia legszebb helyein

Nyaralás Ázsiában: tengerpartok, nemzeti parkok, hegyek, szigetek. Gazdaságos, vagy kényelmes ödölők, szállodák.

Eddigi tapasztalataink alapján, magyar vendégeink nyaralási szokásait is figyelembe véve választottuk ki azokat a szállásokat, amik a legjobban kedveltek vendégeink körében és jók is. A csomag mindig tartalmaz egy minimális tartózkodási időt, ami azonban korlátlanul meghosszabbítható. Két alap variációt ajánlunk.

burasari560Komplett nyaralási csomagok a helyszínen: Igen népszerű szolgáltatásunk. Önnek semmi különöset nem kell tennie, csak kiválasztani az indulási időpontot, a szállodát, az esetleges kiegészítő szolgáltatásokat (pótágy, étkezési opciók – félpanzió, teljes panzió – halal, kóser, vegetáriánus, laktóz mentes, diabetikus…, gyermekfelügyelet, autó/motor bérlet…) . A többi a mi dolgunk. A csomag mindig tartalmazza az érkezési transzfereket, a helyi programismertetéseket, a szállásfoglalás előkészítését és ellenőrzését (amikor megérkezik, már minden rendben van…).

lfight1-560Komplett, Magyarországról induló nyaralás: Tartalmazza a nemzetközi repülőjegyeket is. Kiegészítésként javasoljuk azokat a magyarországi kiutaztató partnereket is, akiknél a teljes csomag is megrendelhető.A biztosításokat is, amik az adott helyszínen is hatékonyak, nemcsak utólag derül ki, hogy a 100 ÁSZF kizárja a térítést.

 

 

onlinesupport01A „magyarul” program: Ez egy kiegészítés a nyaralási csomagokhoz is. Tartalmazza az érkezési magyar nyelvű transzfert, teljes helyszíni ügyintézést a kiválasztott helyszíni programok szervezésével, az esetleges problémák esetén az orvosi-kórházi ügyintézést, orvosi tolmácsolást, és a non-stop magyar asszisztenciát a teljes tartózkodás idejére. Egy érv a szolgáltatás mellett: Bármikor előfordulhat, hogy elveszik valami,. útlevél, bankkártya, repülőjegy.  Ezek helysíni visszaszerzése vagy beszerzése nem egyszerű feladat. Segítünk ebben is.

phukettour560Különleges nyaralási csomagok: Általános csomagjainkat mindig „átlagos” vendégeink számára állítjuk össze. Ezek mindenki számára elérhetők.

Vannak azonban olyanok, akik számára ez nem elég. Többet, a saját igényeik szerintit szeretnének. Számukra ajánljuk különleges nyaralásainkat. Tengeri nyaralás, pihenés a természetben, tradicionális szállodák, golf, tenisz, hegymászás, biciklis vagy motoros nyaralás, búbár nyaralás és még egy csomó egyéb lehetőség áll rendelkezésre. Speciális és igen romantikus lehetőség a nászút, akár helyi polgári vagy tradicionális esküvővel is összekötve.