Egyéni és csoportos körutak Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon

Körút Ázsia országaiban: körút különleges helyekre, a több ezer éves kultóra felszebb helyeire.

Körút hagyományosan - Egy kis mormogós bevezető a „hagyományos” társas utakról…

big_evil_smileTagadhatatlan, hogy a legkényelmesebb dolog valami készet levenni a polcról. Megnézegetjük, megszagolgatjuk, kiválasztjuk, megrendeljük, befizetjük az előleget és nincs több gond vele. … Elvileg.

A gyakorlatban azonban van jó pár olyan probléma, amit egy hagyományos körút nem tud megoldani, akármilyen gondosan is van összeállítva... Ezek egyrészt alapvetően a "társas út" összeállításának elkerülhetetlen törvényeiből adódnak, másrészt kivédhetetlen és előre nem látható helyszíni körülmények következményei.

 • Szervezési problémák. A meglepetések akkor kezdődnek, amikor a végárat kell befizetni ami valamitől mindig magasabb, mint a meghirdetett. Amikor kapunk egy értesítést, hogy abban az időpontban nem indul el...,  változott a szállás,  a program. Ilyenkor mindig előkerül az ÁSZF, ami szerint mi sohasem győzhetünk. Miért?
 • Hagyományos körút: Ezek szervezett utak. Akármennyire is igyekszik egy utazási iroda rugalmassá tenni ezeket, mindegyiknek van menetrendje.  A leírásokban részletezett programpontok mindegyikén végig kell menni, mert utasaik joggal várják el, hogy megkapják, amit megvásároltak. Ebből azonban az következik, hogy akkor is tovább kell menni, ha nagyon tetszik, szívesen eltöltenénk ott még pár órát.  Akkor is el kell töltenie egy bizonyos időt a helyen, ha az nagyon nem jön be nekünk.
 • Hagyományos körút: Ezek csoportos utak. Az utazási irodák nem képesek úgy összeválogatni a csoportokat, hogy hasonló érdeklődésű, társadalmi kötődésű utasokat zárjanak csak össze. Ez általában nem sikerül és pár utas mindig „kilóg” a sorból. Ilyenkor aztán a többiek szórakozása könnyen megkeseredhet. Ez egyszerűen kivédhetetlen egy nagy csoportos társas utazásnál.
 • Hagyományos körút: Ezek „eszi, nem eszi, nem kap mást típusú” késztermékek. Gondosan kikalkulált tartalommal, utitervvel, minimális induló csoport létszámmal, árral. És itt a bökkenő! Ma kb. 600 utazási iroda tervez kiutaztatást és az uticélra összeállított utak ára majdnem a legfontosabb szempont. Ezek az utak egymás versenytársai, mert elvileg ugyanoda mennek és ugyanazt mutatják be. A vásárló számára ilyenkor az ár a legfontosabb szempont. Az utas egy ismeretlen helyre utazik, így a finom részletek, a minőség nem nagyon lehet szempont az út kiválasztásánál. Nincs elég információja sem egy "komolyabb " válogatáshoz. Az eredmény egy olyan társas út, amiből az igazi élményt nyújtó legszebb, legizgalmasabb (és egyben a legdrágább) látnivalók, programok sokszor kimaradnak. Ráadásul a szezonban csak néhány alkalommal indulnak, mert a költségek miatt nagy az induló létszám, amikor egyáltalán el lehet indítani az utakat.

Van azonban néhány üdítő kivétel!

Az előbbi mormogás a magyar körút választék (csak a saját uticéljainkra) átböngészése alapján született. Van azonban néhány tényleg jó, általunk is ajánlható út és iroda! Annyira kellemesek, hogy kapcsolatba is kerültünk. Ma már a magyarországi indulású körútjaink, speciális egyéni is kiscsoportos útjaink, programjaink náluk is megvásárolhatók.

Mit találtunk ki a probléma megoldására?

flight2-560Hagyományos, magyarországi indulású minőségi útjaink. Ezek komplett utak, repülőjegyekkel, biztosításokkal, komplett magyar csoport és idegenvezetéssel. Meghatározott időpontokban indulnak ugyan, de a helyszínen is lehet csatlakozni hozzájuk. Így remekül beépíthetők egyéni úti programokba is. Ráadásul kiegészíthetők egyéni csomagokkal is (nyaralások, kezdő és befejező program és nyaralási csomagok…).

Az igazi eltérés a tartalom. Nálunk nem a "jóárasítás" a cél, hanem az, hogy minél több, szebb és izgalmasabb helyet megmutassunk.  Hogy adjunk lehetőséget és időt helyi érdekességek egyéni meglátogatására is, amihez fakultatív programok széles választékát ajánljuk minden helyszínen.

Welcome-to-ThailandA helyszínről induló komplett , tematikus körutak. „Mi már itt vagyunk otthon”, tehát nem probléma az, hogy valamelyik helyszínen várjuk az utazókat és onnan vigyük őket tovább magyarul. Legnagyobb előnyük a hagyományos körutakkal szemben a rugalmasság és testre szabhatóság.

Ezeknél nem gond a tematikus összeállítás sem.  Vannak köztük egy országot részletesen bejáró "felfedező" utak, több országot érintő kontinens barangolások, de valamilyen témakörre kihegyezett kulturális és kaland utazások is. Vannak körút  -nyaralás kombinációk is.  Nagy előnyük, hogy nem csak szezononként néhányszor indulnak, hanem akár hetenként is.  Sőt! Egyéni vagy zárt csoportos programként akár már 4 főtől is elérhetők.

globe02Helyszínről induló egyedi utazási blokkok, nyaralási csomagok. Ez az igazi „durranás”, amit ajánlani tudunk! Önnek csak az a dolga, hogy megérkezzen hozzánk. Mi végigvisszük a programon és a végén visszavisszük a reptérre (vonathoz, buszhoz, hajóhoz…).

Mit tud ez a megoldás? Olyan, mint a LEGO. Szabadon rakhatja össze utazását, nyaralását, csak a következő állomásra történő jegyet kell önállóan megvennie. Természetesen, ebben is segítünk. Ezeknél a csomagoknál egyszerűen nincs fix indulási időpont. közösen rakjuk össze a komplett utat, arra az időpontra és összeállításban, ami önnek a legjobban megfelel.

Keressen bennünket, bátran, ha bármi kérdése van! Írjon nekünk

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet