Tengerparti nyaralás a trópusi Ázsiában

Nyaralás Ázsia legszebb tengerpartjain. Thaiföld, vietznam, Burma és Kambodzsa legszebb tengeri üdülőhelyei.

Tengerparti nyaralás Ázsiában: Sok száz tengerparti üdülőhely, több ezer lehetőség…

localisationHát, igen... Nem egyszerű tízezer kilométer távolságból kiválasztani azt a helyet, ahol kellemesen eltölthetjük nyaralásunkat. Egy nem jó választás könnyen tönkre teheti az egész utat.  Alapvető probléma a bőség zavara a választékból. Szintén gond a „gyanús” információ. A szállodák honlapjai soha sem a kendőzetlen igazságról szólnak. A feladatuk a szállás értékesítése. Ezért sohasem említik az esetleges hátrányokat Nincs szó az vendégkörről, a környezetről, a környék estleges problémáiról. Mi igyekszünk vendégeink oldalán állni ebben a – sokszor kaotikus - de nagyon fontos választásban.

Tengerpari nyaralás - de hol?

A legfontosabb dolog eldönteni, milyen típusú helyet választunk a nyaralás színhelyéül. Tengerparti szálloda és üdülő választékunk nagy, tényleg több száz és általunk folyamatosan ellenőrzött partner szálloda közül lehet választani. Az egyik legfontosabb szempont (szerintünk) a szálloda típus kiválasztása. A Választékunkban szereplő „hagyományos” üdülő szállodák minőségiek.

royal_phawadee_village_pavillion01Van azonban valami, ami nagyon érdekes! A különleges szállodák kiválasztási lehetősége.

Itt az általunk javasolt és Ázsia trópusi vidékeire jellemző szállodatípusokat ismertetjük csak, mindig egy konkrét partner szállodai példán keresztül. Ezek tehát nem csak példák, de rendelhető szállások is.

Ez a típusválaszték folyamatosan bővül. Szerencsére az Ázsia szerte egyre inkább kezdenek elszaporodni a különleges szállodák. Ezek mind valami érdekes, új lehetőséget kínálnak a nyaralás kellemesebbé tételére. Igyekszünk követni ezt a folyamatot. Ha valami új de nem őrülten extrém fajta előkerül, azonnal írunk róla és ha lehet, fel is vesszük hotel és üdülő választékunkba. A nyaralás nem legyen mindig egyforma és előbb-utóbb unalmas!

Miért ne töltsön el egy kellemes hetet egy tengerparti bungalóban, villában. Esetleg egy nemes fából faragott, minden kényelemmel ellátott "ékszerdobozban"... Mit szólna ahhoz, ha halak úszkálnának halkan a nyaraló nappalijának üvegpadlója alatt... Esetleg egy trópusi napozósziget a medencében, amit a saját szobájából közelíthet meg, persze csak a vízen keresztül... Csúszdapark és mini állatkert a gyereknek... Van még pár ötletünk!

Ráadásul ezek sem drágábbak, mint egy jó középkategóriás üdülőszálloda. Csak nem kell nekik sok hirdetés, ezért kevesen ismerik. Mi viszont igen...

A részletek ebben a menüpontban találhatók: KÜLÖNLEGES SZÁLLODÁK

 

Keressen bennünket, ha a nyaralás különleges kiegészítési lehetőségéről szeretne többet megtudni!!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet