Burma – Mianmar körút – Az ősi és a modern Burma

AZ ŐSI ÉS A MODERN BURMA - nagy körút, thaiföldi kiegészítéssel

burma01_bi15 nap/14 éjszaka Burma legszebb tájain:

Mandalay, Amarapura, Sagaing, Ava, Mingun, Pyin Oo Lwin, [Maymyo], Kyaukme, Monywa, Pakhangyi, Pakkoku, Bagan, Mt.Popa, Heho, Kalaw, Taunggyi, Kakku, Inle tó, Yangon

 

Mitől más utunk, mint egy szokásos ázsiai körút?

 burma05Utunk igazi „bennfentes”, kulturális út. Magyar csoportvezetőink sem hagyományos értelemben vett idegenvezetők. Gyermekkoruk óta lelkes hívei, kutatói Ázsia kultúrájának és történelmének. Van köztük Buddhista szerzetes, Ázsiával foglalkozó bölcsész. Igazán jó ismerik Burma (Mianmar) kultúráját, történelmét és mai életét. Ezért aztán biztosak vagyunk abban, hogy valami különlegeset, életre szóló élmény tudunk nyújtani Önnek az út során. Valami olyat, amire más utazási iroda nem képes.

tourguide2Mi nem ajánlunk előre „ezt mindenkinek látnia kell” és előre befizetős fakultatív programokat. Ki tudja hónapokkal előre megjósolni az aznap esti időjárást? Ki tudja előre pontosan, hogy az adott helyen éppen milyen olyan különleges esti program van, ami önnek is tetszene? Csoportvezetőnk - aki „már itt van otthon” évtizedek óta – pontosan tudni fogja, hogy mit érdemes ajánlani a városban azon az estén. Önökkel lesz az út során, segít kiválasztani az igazán jó esti programot. Szerintünk ez a legjobb megoldás. Nyughatatlan emberként, ő is megy valamilyen különleges helyre minden este. Érdemes lesz vele tölteni az estéket is.

burma01Szállodáink. Mi nem a üzlet maximális profitjára, hanem vendégeink maximális kényelmére és igényeire tervezzük útjainkat. Ezért sohasem valami világvégi (olcsó, de piszok messze van az esti látnivalóktól) szállásokat ajánlunk, hanem a hely „hotspot”-jában. Ott ahonnal ez este látnivalói könnyen elérhetők, illetve ahonnan a legszebb a kilátás. És mindig olyan a szállásunk, ami nem tömegszállás, hanem a helyi tradicionális építészet alkotása. Néhány kép szállásainkról, ízelítőként.

Thaiföldi kiegészítés - ha már arrafelé jár...

Repülőjegyük tartalmazza a Budapest-Bangkok szakaszt is! Ez lehetőséget ad arra, hogy ha ideje engedi, kiegészítse a körutat két különleges lehetőséggel. Akár mindkettővel is ugyanazon az úton.

 • burma02Induljon pár nappal korábban és nézze meg Bangkok csodáit is! Bangkoki telepített idegenvezetőnk segít Önnek összeállítani egy igazán jó, az Ön igényeire szabott programot.  Várja Önt a repülőtéren, végigvezeti Bangkok és környékének csodáin, vissza is viszi oda a program végeztével, hogy csatlakozhasson a csoporthoz. Természetesen szívesen segítünk a bangkoki szálloda kiválasztásában is.
 • burma03Induljon haza pár nappal később és pihenjen egy nagyot Phuketen! Phuketi telepített idegenvezetőnk segít Önnek összeállítani egy igazán jó, az Ön igényeire szabott nyaralás megszervezésében. Várja Önt a phuketi repülőtéren és vissza is viszi Önt a nyaralás után. Ebben az esetben lesz egy kis többletköltség, mert a transzkontinentális útvonal Budapest-Bangkok + Phuket - Budapest útvonalra módosul. Természetesen szívesen segítünk a kellemes phuketi üdülőszálloda szálloda kiválasztásában is.

 

Programleírás

RÖVID UTIPROGRAM

 1. nap: Budapest - Mandalay
 2. nap: Mandalay - Amarapura, Sagaing & Ava
 3. nap: Mandalay - Mingun - Mandalay
 4. nap: Mandalay-Pyin Oo Lwin [Maymyo]
 5. nap: Pyin Oo Lwin-Kyaukme-Mandalay
 6. nap: Mandalay-Monywa
 7. nap: Monywa – Pakhangyi - Pakkoku - Bagan
 8. nap: Bagan
 9. nap: Bagan-Mt.Popa-Bagan
 10. nap: Bagan-Heho-Kalaw
 11. nap: Kalaw-Taunggyi-Kakku
 12. nap: Inle
 13. nap: Inle-Heho-Yangon
 14. nap: Yangon
 15. nap: Hazaérkezés

 

Részletes program

Burmai körutunk programja egy,  az út állomásait és látnivalóit  vitorlás nyaralások egyes állomásait, a látnivalókat, kiegészítő programokat ismertető és folyamatosan bővülő kiadvány.. A katalógus képére kattintva tölthető le.

AncentandModrenBurma_cat_600x

 

Az ősi és modern Burma nagy körút adatai

Név: Az ősi és modern Burma nagy körút

Indulási időpont: 2016 november - 2017. Április között havonta

Állapot: Indul. Jelentkezés.

Ár: Kérjen árajánlatot!

 

További információk kérése és jelentkezés:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet